tiistai 5. kesäkuuta 2012

Bändihommiin taukoa

No niin, päättyi sitten se bänditouhu. Jäin itse porukasta pois, alkoi vain tuntua siltä. Sen verran hauskaa kyllä oli, että tarkoitus on bändi- tai muuta yhteissoittelua jatkaa. Mutta toistaiseksi olen "yhden miehen armeija".

Raahasin kamat treenikseltä kotiin ja täytyy sanoa, että 20w nuppi 2x12" kaapilla antaaa aika muhkeat soundit kotisoitteluun. Pitäisi varmaan äkkiä saada treenikämppä jostain ennen kuin tulee häätö. Se on niin helppoa kääntää "vähän" lisää volaa.

Rupesin kirjoittamaan englanninkielistä kitarablogia The Sloppy Guitarist. Aika näyttää, mitä siitä tulee - ja mikä tämän blogin jatko on. Ei tätä varmaan juuri kukaan edes lue.

2 kommenttia:

  1. Ainakin minä luen. Ja kyllähän tämä löytyy googlen haustakin hakusanalla "kitarablogi", ensimmäiseltä sivultakin! Kannattaa lisätä se "lue tätä blogia" / "follow this blog" -nappula tuonne sivureunaan, että ihmiset saisivat uusista teksteistä päivityksen bloggerin hallintapaneeliin.

    Alankin lukemaan tuota uutta enkun kielistä blogia. cheers!

    VastaaPoista
  2. Sainpas lukijakunnan hereille :). Kiva, että olet edelleen "mukana". On tosiaan hieman mietinnässä tämän tai näiden blogien sisältö ja linja. Kirjoittaako soittelusta, kamoista vai musiikista yleisemmin. Toiveita/ehdotuksia? Ehkä päivitystahtikin voisi olla hieman tiheämpi.

    VastaaPoista