maanantai 16. tammikuuta 2012

Pedaalien polkemista

Kävin tänään F-musiikissa testailemassa Bossin reverb-ja delaypedaaleja. En ole aiemmin sellaisia kokeillut, vain tuon mallintavan Voxini efektejä. Delaypedaalista en oikein saanut mitään irti, mikä ei tee siitä huonoa. Reverb taas kuulosti hyvinkin miellyttävältä. Se voisi olla seuraava hankinta. Samalla pääsin soittelemaan Telecasteria, mikä myös oli hauskaa. Kyseiset tuotteet jäivät vielä kauppaan.

3 kommenttia:

  1. Pitäis kans itse kokeilla kaikkia erilaisia pedaaleja. Itellä on vaan Cry Babyn WahWah. Tässä tää mun blogi btw http://whammy-bar.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Mä olen oikeastaan tarkoituksella jättänyt pedaalit väliin ja pyrkinyt ensin opettelemaan soittamaan kunnolla. Voxin wah-wah minulla on, mutta sen käyttö on ollut enemmänkin satunnaista testailua ja huvin vuoksi "wahwaamista", ei mitään vakavampaa soittoa. Nyt kun tossa uudessa nupissa on reverb, niin en sitäkään ihan heti tarvitse, vaikka pedaali monipuolisempi olisikin. Olen nyt alkanut kallistua jonkun "räkäisen" säröpedaalin kannalle, mutta etsintä on vielä vähän kesken.

    Kiitoksia kommentista. Oli mukava lukea, että tämä oma blogini on ollut sinulle inspiraation lähde. Täytyypä alkaa seurata.

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi!

    Ja joo, mullakin löytyy Rolandin 30X vahvarista Reverbit, Phaserit, Chorukset ja kaikkee sellasta. Ne riittää nauhotustarkoituksiin, mutta "livesoittamiessa" mikään ei vedä vertaa pedaaleille, jotka saa helposti päälle ja pois. Säätämisvaraakin on pedaaleissa paljon.

    Pitää alkaa kirjoittamaan tohon omaan blogiini lisää tekstejä omasta gearista.

    VastaaPoista