tiistai 10. tammikuuta 2012

Bändihommia

Nyt on sitten niitä aiemmin kaivattuja bändihommia. Kokoonpano ja lopulliset linjaukset hakevat vielä muotoaan, joten ei niistä vielä enempää tässä vaiheessa. Pääasia on kuitenkin bändissä soittaminen, joka on avannut koko hommaan ihan uuden ulottuvuuden. Oikeastaan koko soittoharrastuksen ydin ja perusajatus on bändisoitto. Yhdessä on kiva treenailla ja soittaa, mutta muiden kanssa soittaminen on kuitenkin ihan oma juttunsa.

2 kommenttia:

  1. Tosi asiallinen blogi. Vaikkakin jonkinlaista tietoa sinusta itsestäsi kaipaan ja hieman blogin ulkonäön koristelua :) Alanpa "Lukemaan" tätä blogia!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia palautteesta. Täytyypä kirjoittaa jonkinlainen esittely, joka muuten tarkemmin ajateltuna hävisi tuosta, kun otin käyttöön nämä uudet dynaamiset teemat.

    Olen enimmäkseen kirjoitellut tätä itselleni ja ajatellut, että ei tätä varmaan juuri kukaan lue. En tosin ole mainostanutkaan kovasti. Yritän kirjoitella tänne vähän säännöllisemmin ja ehkäpä ulkoasuakin voisi säätää. En ole ihan varma tuosta dynaamisesta.

    VastaaPoista